0722 990 971

Ateliere de creatie / Workshopuri

Ateliere de creatieLunile trecute ne-am bucurat alaturi de voi de cele mai frumoase si interesante workshop-uri profesionale, creative atat pentru copii cat si pentru adulti.

Pentru inscrieri si detalii despre Workshop-uri / Bucuresti sunati la numarul: 0722.990.971

Oferte Ateliere de creatie

Inscrie-te la 3 ateliere intr-o luna si primesti unul gratuit.

Program Noiembrie 2018

  • 19 noiembrie ATELIER DE CREATIE – pictura de sevalet – compozitii plastice realizate cu ajutorul culorilor acrilice pe hartie sau carton: pictura in culori de ulei – ca suport panza sau carton panzat. Pret: 65 lei – include materialele folosite in cadrul atelierului. Durata atelier 1h 30 min. Pot participa atat copii cat si adulti.
  • 26 noiembrie:ATELIER DE CREATIE – Pictura pe portelan – cani cu mesaje pentru cei dragi. Cu ajutorul culorilor speciale pentru portelan de la Pebeo vom decora diverse cani cu mesaje interesante pentru cei dragi. Taxa de participare: 60 lei – include materialele folosite la curs. Durata atelier 1h 30 min. Pot participa atat copii cat si adulti.

Program Decembrie 2018

  • 3 decembrie ATELIER DE CREATIE : Pictura pe sticla – Motive de Craciun – un atelier foarte creativ realizat cu multa atentie. Folosim culori speciale profesionale pentru sticla si multe alte materiale interesante. Taxa de participare: 65 lei – include materialele folosite la curs – obiect sticla, culori profesionale, pensule, adezivi. Durata atelier 1h 30 min. Pot participa atat copii cat si adulti.
  • 10 decembrie: ATELIER DE CREATIE – Arta modelajului – vom obtine obiecte tridimensionale si diverse forme care se pot aplica pe alte obiecte cu motive de iarna,decoratiuni de Craciun . Taxa de participare: 60 lei – include materialele folosite la curs – pasta modelaj, lut, unelte, culori acrilice. Durata atelier 1h 30 min. Pot participa atat copii cat si adulti.
  • 17 decembrie: ATELIER DE CREATIE – Decoratiuni globuri de Craciun – minunate opere de arta vor iesi din manutele noastre. Globuri in trend personalizate cu suflet, pentru cei dragi. Taxa de participare: 80 lei – include materialele folosite la curs – globuri de sticla si plastic, culori speciale pentru sticla, markere, pensule etc. Durata atelier 1h 30 min. Pot participa atat copii cat si adulti.

     

Ateliere de creatie / Workshopuri

Atelier de creatie

lectii pictura